به گزارش خبرنگار مهر غلامرضا مشرفی شامگاه روز چهارشنبه در نشست خبری شورای حمل و نقل استان مرکزی افزود: هم اکنون 18 هزار راننده حرفه ای در بخش حمل و نقل مسافر و کالا در استان مرکزی فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه سالانه 16 میلیون تن بار از مبدا شهرهای استان تولید می شود، اظهار کرد: رتبه استان در تولید بار نهم کشوری است که اگر استان های دارای بنادر را در نظر نگیریم جز پنج استان اول کشور است.
مشرفی ادامه داد : هم اکنون 17 هزار و 500 هزار وسیله حمل و نقل مسافر و بار از جمله اتوبوس و وانت بار در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه 176 شرکت حمل و نقل در سطح استان فعال است، بیان کرد: از این شرکت ها 53 شرکت مسافربری و بقیه باربری هستند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان اجباری شدن حضور مدیران فنی برای 53 شرکت مسافربری ، آموزش ایمنی در جاده ها برای 60 مدرسه بین راهی، بررسی و اصلاح نقاط حادثه ساز، ایمنی سلامت ناوگان از جمله برنامه های این اداره کل است.
مشرفی آموزش راننده برای ورود به حرفه حمل ونقل را الزامی دانست و گفت: سالانه هشت هزار راننده تحت آموزش اجباری 80 ساعته برای ورود به ناوگان قرار می گیرند.
وی احداث مجتمع های خدمات رفاهی را در کاهش تصادفات موثر خواند و خاطرنشان کرد: برای ساخت 40 مجتمع خدمات رفاهی در جاده ها موافقت اصولی صادر که از این تعداد 10 مجتمع احداث، 14 مجتمع با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال احداث و بقیه در هر حال استعلامات آب و برق و کاربری هستند.
مشرفی راه اندازی مرکز مدیریت راه ها با 14 دوربین به صورت آن لاین و مدیریت سرعت با 11 دوربین را از دیگر اقدامات پیشگیرانه در کاهش حوادث رانندگی عنوان کرد.
نظر شما